
Kuchenne rewolucje na Atlantyku
Żeglarze na środku Oceanu przechodzą kulinarną metamorfozę. W domowych pieleszach przypalą nawet wodę na herbatę, a tutaj potrafią zadbać o swój żołądek w najbardziej nawet wyrafinowany sposób. Jadają jak królowie – wystarczy zadbać o świeży pływający surowiec…
- Najpierw trzeba coś złowić…najlepiej tuńczyka
- Potem zawijamy…
- …lub tylko kroimy
- Efekt końcowy…
- …najlepiej smakuje z białym winem
- Eleganco podajemy do stołu
- Smażona rybka też nie jest zła
- Perfekcyjnie wysmażony stek z tuńczyka
- Najlepiej smakują jednak domowe weki z mięskiem
- Świerze warzywa to luksus na Atlantyku
- Witaminowa bomba
- Tajemnicza polewka
- Tartinki z zieloną pastą z awokado
- Espumisan…najlepszy na gastryczne rewolucje